Zalmroze kleur met zeer veel fijne parels en een mooi cordon de mousse. Een elegante neus van rood fruit, cassis, rozen, pompelmoes. Frisse aanzet maar vooral soepel, hoge zuren en veel fruit die terugkeert.
BODEM zandleem met in de diepere lagen klei en een silex laag, die zorgt voor de mineraliteit in de wijnen
VINIFICATIE Hand geoogst, persing van hele trossen. Fermentatie en lagering gebeurt in inoxen cuves met temperatuurscontrole. Tweede gisting op de fles en 12 maanden sur latte. Remuage, degorgement en bottelen gaat door op ons wijndomein
Tips om te genieten
SERVEREN BIJ heerlijk als aperitief, maar gaat ook uitstekend bij schaaldieren en zeevruchten
SERVEERTEMPERATUUR 8 – 10°
BEWAARPOTENTIEEL 3 jaar
Wijndomein Ravenstein
056313236
0477674980
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.